Butlletí de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat Número 5

  • Actualitzat:
  • Creat:

Centrat en la gestió de les polítques de disCapacitat a nivell orgànic i institucional

El tema central del butlletí  de l'Àrea aquest d'aquest mes és la gestió de les polítques de disCapacitat. Com reivindica Lluïsa Moret Sabidó, secretària de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del PSC, "som l´únic partit que té una secretaria específica, perquè prioritzem assolir una concepció transversal per impregnar totes les polítiques (accessibilitat, drets civils, socials,...), escoltant les necessitat del col.lectiu, amb actitud propositiva i garantint la igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania. En moments com l'actual, on hi ha qui prioritza invertir en la guerra de banderes, nosaltres prioritzem continuar  treballant per garantir la igualtat d'oportunitats per a tothom. Només així podrem viure en una societat realment democràtica".

Perquè com diu Javi Rojano, secretari de Polítiques de disCapacitat del PSC, "continuarem treballant per afavorir una cultura de les capacitats que treballi per la defensa dels drets de totes les persones, independentment de les seves capacitats, perquè els drets són inherents a tots els éssers humans".

Com sempre, a més del tema central, al butlletí podeu llegir informació de l'activitat de les diverses secretaries membres de l'àrea. Aquest mes, estrenem nou format més visual per ser utilitzat al territori en format digital i imprés per informar de l'activisme socialista en l'àmbit d'igualtat.

Tal i com va dir Miquel Iceta al XIIIè congrés, les polítiques d'igualtat són el cor del PSC. Efectivament, volem que siguin el cor i la força del socialisme. Comptem amb tots i totes vosaltres per fer-ho possible!

Fitxers adjunts: