Butlletí de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat Número 4

  • Actualitzat:
  • Creat:

Centrat en com garantir la convivència i els ponts de diàleg i respecte en el marc de la multiculturalitat

Aquest mes d'abril, ens hem centrat en un tema cabdal a Catalunya, especialment en aquests moments de crispació social: com gestionar la convivència i cohesió social garantint la igualtat d'oportunitats per a tota la ciutadania. Com reivindica Lluïsa Moret Sabidó, secretària de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del PSC "treballem perquè la multiculturalitat es visqui com a enriquiment de valors que fan créixer la societat, i no com a eina per alimentar la confrontació política i social de qui vol crear una societat homogènia atacant les diferències. Perquè només des de la convivència entre diferents, podrem garantir una societat plural i realment democràtica".

Tal i com remarcar Maribel Garcia, secretària de ciutadania, solidaritat i cooperació, "la cultura popular i tradicional ha estat una excel·lent eina de creació, participació, identificació comunitària i cohesió social. És capaç de crear nous lligams entre les diverses formes de vida, estils i neguits que avui conviuen a Catalunya. I fora bo que segueixi així". 

Com sempre, a més del tema central, al butlletí podeu llegir informació de l'activitat de les diverses secretaries membres de l'àrea. Aquest mes, estrenem nou format més visual per ser utilitzat al territori en format digital i imprés per informar de l'activisme socialista en l'àmbit d'igualtat.

Tal i com va dir Miquel Iceta al XIIIè congrés, les polítiques d'igualtat són el cor del PSC. Efectivament, volem que siguin el cor i la força del socialisme. Comptem amb tots i totes vosaltres per fer-ho possible!

Fitxers adjunts: