Butlletí de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat mes de març

  • Actualitzat:
  • Creat:

Presentació del butlletí per Lluïsa Moret Sabidó, secretària de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat del PSC

Us presentem aquest primer butlletí de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat tot esperant que sigui una eina útil per informar sobre les propostes i accions que estem fent des de l'àrea i les diverses secretaries que l'integren. El nostre objectiu és garantir la igualtat de drets de tota la ciutadania: definir i implementar polítiques per garantir, per una banda, la igualtat real i efectiva entre dones i homes, així com la igualtat d’oportunitats per a totes les persones independentment de la seva identitat o orientació sexual, edat, estat físic o mental, origen social o ètnic, la seva religió …

Per això, treballem transversalment amb la Secretaria de polítiques de les dones, Raquel Sánchez Jiménez, Secretaria d’infància i famílies, Carmen Andrés, Secretaria de polítiques de discapacitat, Javier Rojano, Secretaria de persones LGTBi, Arnau Ramírez, Secretaria de ciutadania, solidaritat i cooperació, Maribel Garcia, Secretaria de gent gran i sistema de pensions, Isabel López amb i M Angels Sariñena com adjunta, i la Secretaria d’habitatge, Jordi Ballart.

Cada mes hi haurà un tema central, tot i que en el butlletí hi ha informació de l'activitat de les diverses secretaries membres de l'àrea. Aquest primer número, sent el reivindicatiu mes de març, l'hem centrat en polítiques de les dones.  

Tal i com va dir Miquel Iceta al XIIIè congrés, les polítiques d'igualtat són el cor del PSC. Efectivament, volem que siguin el cor i la força del socialisme. Comptem amb tots i totes vosaltres per fer-ho possible!

Fitxers adjunts: