Butlletí de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat Número 1

  • Actualitzat:
  • Creat:

Centrat en multiculturalitat i immigració

Aquest mes d'abril, ens centrem en un tema cabdal per garantir la igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania: com gestionem des d’una vessant socialista la diversitat cultural i social, una realitat molt present a Catalunya i que vivim des d’una perspectiva d’enriquiment en valors, visions i coneixements que fan prosperar la nostra societat.

Tal i com remarcar Maribel Garcia, secretària de ciutadania, solidaritat i cooperació, "Catalunya ha estat, des de sempre, una terra que centenars de milers de persones d’altres contrades han decidit fer la seva llar. I amb els anys, la població catalana ha anat integrant a tothom que ha arribat amb intencions de quedar-se. La millor característica de Catalunya és el seu mestissatge". 

Com sempre, a més del tema central, al butlletí podeu llegir informació de l'activitat de les diverses secretaries membres de l'àrea. 

Tal i com va dir Miquel Iceta al XIIIè congrés, les polítiques d'igualtat són el cor del PSC. Efectivament, volem que siguin el cor i la força del socialisme. Comptem amb tots i totes vosaltres per fer-ho possible!

Fitxers adjunts: